2015-01-12 10:24:39• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Vízöntő - Ez egy kárba veszett nap lesz

Napi horoszkóp január 12-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

A Hold a Mérleg jegyében áll, a Kos jegyében álló Uránusszal pontosan szemben – emiatt ön kissé ideges és feszült lesz, ami azt eredményezi, hogy mindent különösen gyorsan akar elintézni, s ha ez nem sikerül, az roppantmód frusztrálja önt. Próbáljon meg türelmet erőltetni magára, és ne hozzon fontos döntéseket!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

A Hold ma a Mérleg jegyében áll, az ön munkáját jelző területen kap támadást az Uránusztól. Emiatt nehezére eshet másokra figyelni, és képtelen alkalmazkodni. Valami konkrét dolgot szeretne megszerezni, és nehezen viseli, ha valaki ebben megakadályozza.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

A tegnapi helyzet maradt, ahogy volt, az ön uralkodó bolygója még együtt áll a Vénusszal. A család gyermekeivel lehet egy kis konfliktus konfliktusa. Muszáj, hogy önuralmát erősítse, mert senkinek sem használ, ha hagyja magát feldühíteni. Lélegezzen mélyeket, számoljon el százig, és maradjon nagyon barátságos.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Ma az ön uralkodó bolygója, a Hold a célpontja a két legnehezebb bolygónak, nem csoda, hogy szeretné kitörölni életéből ezt a napot. Ha valaki ma kikezd önnel, nem képes felülemelkedni – jobb lenne, ha tartaná a tíz lépés távolságot az ilyen emberekkel.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Sajnos, az ön szemszögéből nézve, ma nem állnak túl jól a bolygók, ám szerencsére a Jupiter még az Oroszlán jegyében áll, így a gondok, problémák leperegnek önről. A legtöbb időt a munkájára, vagy munkahelyének rendbetételére kellene szentelnie.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

A nap egyik fele szörnyűnek látszik, ám mivel energiaszintje a legmagasabb ponton áll, ma mindennel könnyedén megbirkózik. Ereje teljében van, és úgy érzi a világon minden rendben van. Akadályok? Mi az önnek?

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

A Hold a Mérleg jegyében áll. A bolygóktól kap hideget is és meleget is – és bár nem ez a nap lesz az, amikor reggeltől estig csak mosolyogni fog, ne hagyja, hogy lenyomják a történések! Hívja fel a barátait, szervezzenek közös esti programot. Az esti búskomorságot megelőzendő, nézzenek meg egy vígjátékot valamelyik moziban.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

A Hold a Mérleg jegyében áll, a Szaturnusz az anyagi javak területén található. Ön jó üzletember, rugalmas és befogadó. Uralkodó bolygója, a Mars kellemetlen kapcsolatban van a Szaturnusszal, ezért maradjon ma a tervezésnél, a megvalósításukba ne kezdjen bele.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Ma a Hold a Mérleg jegyében áll. Most azon múlnak a dolgok, hogy hogyan közeledik az emberekhez, mert ma mindenki érzékeny és mindent személyesnek vesz. Tapintatra van tehát szüksége, ha el akar érni valamit. Szerencsére a Merkúr és a Vénusz segítségével minden helyzetben megtalálja a megfelelő szavakat.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

A Hold egész hétfőn a Mérleg jegyében áll: egyrészt jól bele tudja élni magát mások helyzetébe, másrészt viszont nehezen tud elhatárolódni – vigyázzon, mire észreveszi magát, már megtett valamit, ami egyáltalán nem szolgálja az érdekeit. Ezért időnként egyet hátra kell lépnie, és meg kell néznie, hová is vezet mindez. Legyen kritikus, és vizsgálja felül a helyzetét.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

A hétfő sajnos egy kárba veszett nap lesz: a Mars a Vízöntő jegyében békétlenséget szít kívül és belül egyaránt. Gyorsan veszekedésre kerül sor ön és embertársai között, de saját magával is összeveszhet, amennyiben önmagának tesz szemrehányásokat. Legyen gyorsan túl ezen a napon, ne hozzon fontos döntéseket, és ne kezdjen új dolgokba.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

A Hold a Mérleg jegyében olyan kihívásokkal szembesíti önt, amelyek személyesen önnek fontosak. Küzdeni akar, és meg is teszi. A Merkúr és a Vénusz ma egy irányba húznak. Most különösen jó lesz a csapatmunkában, és gyorsan fogja fel az új dolgokat. Este menjen el sportolni, az bizonyára felvidítja.

Napi horoszkóp

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: